Den stora padelvågen

Padel är en sport som har sett en snabb tillväxt i popularitet under de senaste åren. Men vad är padel, och var kommer det ifrån? Padel är en blandning av tennis och squash och skapades i Argentina i början av 1970-talet. Det tog inte lång tid för sporten att slå igenom, och den spred sig snart till andra delar av Sydamerika. Padel började få internationell uppmärksamhet på 1990-talet, och idag finns det miljontals människor runt om i världen som spelar padel regelbundet. Padel är en fantastisk sport för alla åldrar och förmågor, och det är lätt att förstå varför den har blivit så populär. Med sin blandning av tennis och squash erbjuder padel något för alla. Så om du letar efter en ny sport att prova, varför inte prova padel? Du kanske bara kommer att älska det!

Padel spelas nu i över 80 länder över hela världen. I många länder spelas padel på professionell nivå, med turneringar som äger rum under hela året. Padel är också en olympisk sport, och den gjorde sin debut vid de olympiska spelen i Rio 2016. Padel är här för att stanna, och dess popularitet ser ut att fortsätta att öka under de kommande åren.

Vare sig du spelat padel i flera år eller ska köpa dina första padeltillbehör kommer du hitta det du letar efter hos House of Bontin. I deras webshop hittar du allt du behöver för att antingen börja spela padel eller ta det till en ny nivå med hjälp av träningsredskap. Alla deras produkter som padel grepp och padelväska är från kända varumärken så du kan vara säker på att produkterna håller en hög kvalitet.

Lämna ett svar