Virtuella visningar – En del av framtidens visning

Tekniken går framåt och utvecklas med en rasande fart, vilket sätter press på många branscher över hela landet. Om man halkar efter i utvecklingen kan det leda till att konkurrenter tar över i din bransch. Här vill du såklart inte hamna och här gäller det att inte vara feg, utan öppen för förändring och ny teknik.

Inom mäklarbranschen börjar utvecklingen gå framåt och i pandemin fotspår har det börjat ta fart och dyka upp virtuella visningar som ett alternativ till den klassiska visningen på plats i bostaden. Det finns många fördelar med en digital visning mot en vanlig visning. Ett fall där en digital visning är smidig är ifall du ska flytta till en annan stad, med en virtuell visning kommer du att kunna sitta på plats framför din dator och klicka dig igenom bostaden meter för meter. En annan fördel är att den här typen av visning är väldigt fördelaktig under pandemin då många vill undvika att vara i kontakt med andra människor. Mäklare som inte använt denna tekniken har varit tvungna att boka in ett begränsat antal spekulanter, vilket såklart gör visningar mer tidskrävande. En digital visning är inte för alla, men en majoritet kan säkert tänka sig att gå på en digital visning över en traditionell. Detta gör det väldigt tidseffektivt för mäklaren under pandemin.

Tekniken har även mycket mer att ge, då den även kan utföra 3d-visualiseringar av bostäder, 3d animationer, visualiseringar av projekt och mycket mer.