Maileg för både lek och som gosedjur


När en Maileg Kanin eller en Maileg Mus behövs för att skapa extra trygghet. Då finns det några saker att tänka på. Det första är att det är anpassat för barnets ålder. Är det ett mindre barn så är det viktigt att se till så det inte är några lösa knappar eller saker som barnet kan sätta i halsen.

Om gosedjuret från Maileg endast kommer att användas för sovstunderna så bör du se till så att det är lagom stort. Då kan Maileg mus vara ett smidigt format. Oavsett hur barnet använder gosedjuret så är det viktigt att du håller det rent och fritt från löst sittande delar.

Ska du använda det på dina resor så är det bra det finns relativt lättillgängligt. Det brukar oftast underlätta att ha en speciell väska till barnets viktigaste leksaker och gosedjur.

Fördelar med att leka med mjukdjur

Det finns många fördelar med att leka, oavsett om det är med en dockservis i plåt eller en Maileg mus. Det hjälper barnet att leka många olika roller, i små rollspel. Detta kommer över tid göra det det enklare för barnet att kommunicera.

Att kunna både leka med sitt mjukdjur från exempelvis Maileg mus, som Mamma och Pappa Mus, Storasyster Mus eller Storebror Mus. Detta kommer att göra att det stundom känns som att vara minst en extra person till i rummet. Så bli inte förvånad när barnet börja duka upp för minst en person till vid matbordet eller vid fikabordet.

Välj Maileg mus när du vill ha ett smidigt gosedjur

När du väljer att köpa en Maileg mus till ditt barn så kommer du förmodligen längta till fler mysiga Maileg. På så sätt kan du tillsammans med ditt barn kan skapa både en mysig barnrumsinredning. Vilket även skapar nya möjligheter till roliga lekar.

Det finns flera olika typer av Maileg produkter och tillbehör så du kan möblera upp med i barnrummet med. Exempelvis en Maileg spis med Maileg matvaror i låda eller ett Maileg Vintage Picnic set.

Lämna ett svar