Vad är nootropics egentligen?

Nootropics är en typ av kognitiva förstärkare som har använts i århundraden inom österländsk medicin. Den första dokumenterade användningen av nootropiska läkemedel skedde i Kina, där de användes för att förbättra hjärnans och nervsystemets funktion. I dag blir nootropics alltmer populära i västvärlden på grund av deras förmåga att förbättra mental klarhet och fokus. I det här blogginlägget kommer vi att diskutera historien och fördelarna med nootropics, chagasvampar och Reishi svamp!

Chaga svamp är en typ av medicinska svampar som har använts i århundraden inom traditionell kinesisk medicin. Chagasvampar är rika på antioxidanter och polysackarider, som tros främja kognitiv hälsa och hjärnans funktion. Reishi-svampar är en annan typ av medicinska svampar som har använts i århundraden inom traditionell kinesisk medicin. Reishi-svampar innehåller triterpener, som tros har antiinflammatoriska och immunstärkande egenskaper.

Hos Vitamin Arc hittar du väl utvalda kosttillskott som kan öka din hjärnas förmåga. De har några olika nootropics för att du ska kunna hitta en som passar just dina behov. Alla deras kosttillskott håller en otroligt hög nivå och är 100% veganska.

Lämna ett svar