Hur en luftfräschare för din bil fungerar bäst

Det bästa sättet att hitta en luftfräschare för din bil är att använda en kombo av god doft och snygg belysning. Att det är viktigt att hålla din bil fräsch har nog inte undgått någon, men går det att göra detta med lite extra stil och finess också?

Det finns förstås en mängd olika luftfräschare och det kan vara svårt att hitta rätt. Lyckligtvis finns det några tips och tricks, hur du hittar den absolut bästa. En luftfräschare som faktiskt hjälper dig hela vägen. Detta skapar på så sätt även samtidigt ett trivsammare fordon.

Kolla in olika recensioner online eller direkt på kompisens instrumentbräda

Det kan vara bra att läsa recensioner eller fråga vänner om deras erfarenheter av olika luftfräschare innan du gör ett köp. Men lita hellre på vad kompisen faktiskt har valt.

På så sätt vet du vilka märken som har bra produkter och vilka som inte har det. Det finns mängder med luftfräschare för bil. Men i princip bara ett härligt original, en doftgran.

Denna fyller självklart sin funktion. Men med lite extra engagemang så kan du lyfta fram färg, form och design på ett enklare sätt.

Överväg därför att faktiskt inte ta genvägen med en klassisk doftgran från bensinmackens reahylla. Montera istället dit en specialanpassad ljusplatta. Samt en snygg doftflaska från exempelvis Poppy luftfräschare.

3.5 tips för ett väldoftande fordon

  1. Välj alltid naturliga produkter – När det gäller luftfräschning är naturliga produkter alltid bättre än kemiska sprayer eller konstgjorda dofter. Naturliga ingredienser är inte bara säkrare för miljön, utan de är också bättre för din hälsa på lång sikt.
  2. Eteriska oljor och doftämnen – Naturliga produkter som eteriska oljor kan ge en behaglig doft utan att vara alltför överväldigande.
  3. Tänk på doftstyrkan – När du väljer en luftfräschare till din bil är det viktigt att tänka på hur stark doften kommer att vara när den sprutas ut i luften.

3.5 Städa ur bilen ofta – Det blev ingen egen punkt på listan, men räknas ändå som minst en halv punkt. Framförallt den som kanske är svårast att hitta motivation till att utföra regelbundet.

Men detta kommer att hjälpa till att hålla allting väldoftande inuti ditt fordon. Tillsammans med exempelvis din Poppy luftfräschare eller någon annan luftfräschare.

Luftfräschare som passar alla dina fordon

Luftfräschare finns således i en mängd olika styrkor, från lätta och subtila till starka och stickande. Så se till att alltid välja en som passar dina personliga preferenser.

Glöm dessutom inte att utrusta din bil med olika jeepdunkar. Detta är praktiskt om du ska åka på en långresa med din EPA eller lastbil.

Att hitta rätt luftfräschare till din bil behöver inte vara svårt eller överväldigande. Överväg att läsa recensioner innan du gör ett köp och välj naturliga ingredienser när det är möjligt.

På så sätt kan du försäkra dig om att du får en effektiv produkt utan att det har några negativa effekter på din hälsa eller miljön.

Kom dessutom ihåg att utrusta din bil med en jeepdunkt om du ska åka på en långresa med din veteranbil, epa eller lastbil.

Lämna ett svar