Skaffa en elbil för miljön

Trött på att behöva spendera tusentals kronor varje månad på bränsle till bilen enbart för att kunna ta dig till jobbet eller åka och handla? Bränslepriserna stiger ju också för varje dag som går vilket troligtvis inte kommer stanna på ett bra tag. Då ska du skaffa en elbil istället. Elbilar blir allt vanligare på grund av flera faktorer. Att bränslepriserna stiger är bara en av flera olika anledningarna. Att elbilar är så mycket bättre för miljön är också en stor anledning till att många föredrar dem framför fossildrivna fordon. Det är också mycket lättare att ha en elbil som du bekvämt kan ladda hemma på uppfarten eller på arbetsparkeringen. Istället för att du sitter där i bilkön på väg till jobbet och ser att du måste tanka bilen. Med en elbil som du laddar hemma kommer du aldrig stöta på det här problemet.

Men elbilen kan inte bara kopplas in i ditt vanliga uttaget och börja ladda, den måste kopplas in i en laddningsstation. Dessa laddboxar hittar du hos EV Charge +. EV Charge +erbjuder ett brett utbud av olika laddboxar, laddstation typ 2 och laddkablar så att du kan hitta allt du behöver på ett ställe.

De erbjuder produkter för både privatpersoner och företag. De hjälper dig att kunna ladda elbilen hemma i garaget såväl dig som vill erbjuda dina anställda möjligheten att ladda deras elbilar under arbetstid. Att erbjuda elbilsladdning till dina anställda kan verkligen få fler att vilja jobba hos dig, och de som redan är där stannar ofta längre.