Sälj kakor till föreningen

Ofta så vill ni i klassen eller föreningen hitta på något som exempelvis resor och utflykter. Men detta kostar ju självklart pengar vilket många klasser inte har. Vanligtvis kan klassen eller föreningen spara pengar från olika aktiviteter och försäljningar. För att sedan använda dessa till en resa till Liseberg eller ett besök på Stockholms berömda museer. Oavsett vad ni vill göra för de insamlade pengarna måste ni tjäna pengar till föreningen på något sätt.

En sak som alltid funkar är att sälja kakor till föreningen. Det är där Kakmonstret kommer in i bilden. Kakmonstret förser din föreningen med självdesignade kakburkar, som du kan tjäna upp till 50 SEK per burk på. Och med deras kalkylator kan du enkelt se hur mycket inkomst du kan tjäna baserat på antalet deltagare och antalet burkar sålda av varje deltagare. Kakorna finns i flera olika smaker för att det ska passa alla. Och med den egna designen och hälsningen du kan få på burken får de en mer personlig känsla än om man köper de i en vanlig matvarubutik.

Så om du vill hjälpa din klass eller förening att åka på den där resan till Liseberg finns det inget bättre alternativ än att ta kontakt med Kakmonstret.