Kosttillskott för maximal träning

För de flesta räcker vanlig mat för att tillgodose kroppens behov. Ibland behövs kosttillskott av vitaminer eller mineraler för att komplettera kosten. Vitaminer och mineraler i koncentrerad form kallas för kosttillskott. Kosttillskott är avsedda att komplettera den vanliga kosten och säljs i form av kapslar, tabletter, pulver, vätskeampuller, droppflaskor m.m. Koncentrerade former av aminosyror, essentiella fettsyror, fibrer, olika örter och växtextrakt avsedda att tas i små mängder kan också säljas som kosttillskott.

För den som är riktigt atletisk så är diverse kosttillskott avgörande för att maximera träningen. Några av dem absoluta bästa och mest effektiva kosttillskotten är Aminosyror (BCAA samt EAA), PWO och Vitaminer.

Aminosyror (BCAA och EAA)

Det finns aminosyror som kroppen själv kan producera och sen så finns det essentiella aminosyror, dessa kallas EAA och är aminosyror som kroppen själv inte kan producera.

PWO

Pwo är förkortningen för Pre-Workout, som är en produkt som används för att förbättra prestanda före träning och fysisk aktivitet. PWO har blivit mycket populärt på kort tid eftersom det ger en ökad fysisk energi och uthållighet. En bättre mental fokus och ökad styrka.

Kosttillskott vitaminer

Vitaminer är viktiga ämnen och därför viktiga för oss, men våra kroppar kan inte producera dessa ämnen på egen hand. Därför måste vi få fram olika sorters vitaminer genom mat och kosttillskott. Det finns 13 olika sorters vitaminer. Alla vitaminer har sina egna funktioner och effekter på kroppen.

Om du vill ta tag i din träning eller helt enkelt maximera din träning så ska du köpa dina kosttillskott hos Aware Nutrition. De har svenskt kosttillskott och har alltid 1-3 dagar leveranstid.