Inred ditt nya badrum med dessa enkla tips!

Vare sig du börjar från grunden eller bara ger ditt badrum en makeover finns det några viktiga saker att tänka på när det gäller inredningen och saker som valet om din nya duschhörna.

Tänk noga på ditt färgschema

När du ska måla ditt badrum vill du tänka på både väggar och tak. Välj en ljus färg för väggarna för att skapa en luftig känsla och en något mörkare nyans för taket för att lägga till lite visuellt intresse. Att samordna dina färger kommer att binda ihop hela badrummet och få det att kännas enhetligt.

Ta in texturer och mönster

Förutom färg kan även texturer och mönster bidra till att få ditt badrum att kännas inbjudande. Prova att använda handdukar med olika texturer eller häng upp en duschdraperi med mönster. Du kan till och med lägga till en matta eller ett korgflätat kakel på golvet för lite extra textur. Var bara försiktig så att det inte blir för mycket, för många mönster kan bli överväldigande.

Växter och grönt

Ett av de enklaste sätten att skapa liv i ett rum är att använda växter. De ser inte bara bra ut, utan hjälper också till att rena luften. Om du inte har mycket naturligt ljus i badrummet kan du skaffa några växter som trivs med mindre ljus.

Var kreativ med inramning

Ett annat sätt att ge ditt badrum personlighet är att vara kreativ med hur du ramar in saker som speglar och konst. Detta är ett utmärkt tillfälle att verkligen låta din stil lysa igenom. Om du till exempel har en strandig estetik kan du använda drivved eller snäckor i stället för traditionella spegelramar. Eller om du föredrar en mer rustik look, prova att använda Masonburkar eller antika fönsterrutor i stället för traditionella tavelramar.

Accessoarer strategiskt

Sist men inte minst, glöm inte bort att dekorera! Saker som tvålbehållare, tandborsthållare och papperskorgar är viktiga i varje badrum, men det betyder inte att de inte också kan vara söta! Dessutom är den här typen av föremål vanligtvis ganska prisvärda.. Att bara lägga till några väl valda tillbehör kan verkligen ta ditt badrum från trist till fantastiskt!

Men har du planer på att byta ut din duschdörr eller sätta in nya glasdörrar ska du kolla in Andres glass store. I deras stora utbud hittar du mängder med högkvalitativa produkter till riktigt bra priser.

Lämna ett svar