Hur du designar egna kläder

Vill du designa egna kläder finns det några saker du måste ta hänsyn till. Den första är själva designen: hur vill du att din tröja ska se ut? När du har kommit fram till det måste du tänka på vilka färger och mönster du vill använda. Slutligen ska du fundera på hur du ska trycka din design på tröjan. Det finns många sätt att göra detta på, och vi kommer att diskutera några av dem i det här blogginlägget. Så oavsett om du är nybörjare eller erfaren designer, läs vidare för att få några tips och tricks om hur du kan designa kläder som speglar din unika stil!

När det gäller design är silhuetten en av de viktigaste sakerna att tänka på. Detta är plaggets övergripande form, och den kan variera mycket beroende på vilken stil du vill ha. Till exempel kommer en tröja med en lös, överdimensionerad passform att ha en helt annan siluett än en välsittande polotröja. När du har bestämt dig för den allmänna formen på din tröja kan du börja tänka på andra designdetaljer som färger, mönster och utsmyckningar.

Vill du sätta ditt eget tryck på tröja eller kaffemugg ska du kolla in egendesign.com. Egendesign låter dig sätta ditt egna tryck på en mängd olika kläder men även saker som fotomuggar och vattenflaskor. Detta är också den perfekta presenten till någon i din närhet.