Historian bakom studsmattan

År 1936 tillverkades den första moderna studsmattan i USA och användes av elitgymnaster för att hjälpa till med olika hopp och svängar.

Studsmattan för hemmabruk

Några år senare konstruerade amerikanska Ed Russell en mindre hemvariant-studsmatta. Verktyget fick ett stort genombrott på 1970 -talet. I början av 1980 -talet såldes 1,5 miljoner inhemska studsmattor i USA, med en total försäljning på 72 miljarder dollar. Idag används studsmattor för olika aktiviteter i olika former över hela världen. Som ett träningsverktyg för gymnaster, används för rehabilitering av skador, som barnleksaker och vuxenfamiljsträning.

Lekute.se

Företaget som har studsmattor för hemmabruk till alla åldrar är Lekute.se. Populärast val hos de är BERG studsmatta vilket är en riktigt bra studsmatta av hög kvalitet. I deras utbud finns även tillbehör som exempelvis skyddsnät och överdragsskydd för studsmatta BERG, men även exempelvis reservdelar för BERG studsmattan. Lekute.se erbjuder även nedgrävbara studsmattor så den inte tar lika utrymme på trädgården.

Inte bara har de studsmattor men även exempelvis forbollsmål, scooter, trampbilar och mycket mer! Med ett stort utbud på massor av olika typer av uteleksaker har de rätt produkter för alla åldrar och man kan alltid hitta nåt för att göra det mycket roligare att leka eller hitta på något utomhus för alla åldrar. Speciellt nu under sommaren när man inte ska sitta inne utan vara ute i solen för att man ska få de vitaminer man behöver, och för att gå ut så mycket av semester och sommarlov som möjligt! Men även ha så kul som möjligt med vänner innan vintern kommer och man hellre kanske vill sitta inne med en varm kopp choklad under en filt, framför en bra film.