Andas in, andas ut

Att ta hand om sitt inre välbefinnande är viktigt för oss alla. Det hjälper oss att hantera stress i vardagen och ger oss bättre förutsättningar att ta oss an hinder som dyker upp.  

Hur åstadkommer man sinnesro då? Nyckeln till inre välbefinnande ligger i detaljerna. 

Att upprätthålla en aktiv livsstil med motion ger oss mer energi under dagarna, vilket bidrar till att hålla stressnivåerna låga; på så sätt känner vi oss inte överväldigade av allt som behöver göras.  

Tankarna kan dock fortfarande vara spridda och distraherande så hur jobbar man mot mental rofylldhet? Att utöva Yoga är en väldigt bra teknik. Då fokuserar man på andningen och att guida sin uppmärksamhet mot nuet. Yoga bidrar också till att förbättra den mentala klarheten.  

I en hektisk vardag kanske det inte alltid finns tid att ta sig till en studio och gå på ett Yogapass och det förstår vi. Idag finns andra bra alternativ så som yogaklasser online. Då kan man utföra sin träning hemma eller var man än befinner sig och man kan välja ett pass som man hinner med. Det är bevisat att det viktiga är att man gör det regelbundet men att det räcker med 10 minuter per gång. Det är något som alla skulle ha tid för, speciellt när man kollar på alla fördelar och goda effekter det ger.  

HormonyYoga hittar du givande kurser, både på plats och online. För dig som vill känna dig avslappnad och harmonisk.