Vilken kristall passar dig?

Kristaller har använts för helande egenskaper av många kulturer i århundraden. Varje typ av kristall har unika förmågor och syften. Här kommer lite information om de intressanta kristallerna lapis lazuli, citrin och agat.

Lapis lazuli är känd för sin djupt blå färg. Denna kristall sägs hjälpa till att öppna det tredje ögats chakra och främja psykiska förmågor. Den kan också användas för att lindra stress och ångest. Om du letar efter en kristall som hjälper dig att slappna av och centrera dig själv kan lapis lazuli vara rätt val för dig!

Citrin är en gul eller orange kristall som förknippas med solen. Denna kristall sägs ge lycka, glädje och överflöd i ditt liv. Den kan också bidra till att öka kreativiteten och motivationen. Citrin är ett utmärkt val om du letar efter en boost av positiv energi!

Agat är en mångfärgad sten som finns i många olika varianter. Denna kristallen sägs främja styrka, mod och skydd. Den kan också hjälpa till med känslomässig stabilitet och balans. Om du letar efter en kristall som hjälper dig att känna dig jordad och stödd kan agat vara rätt val för dig!

Alla dessa hittar du hos SunAngel Creations. Men SunAngel Creations har inte bara stenar och kristaller i deras sortiment. Du hittar också saker som tarot-kort och kristallsmycken i deras mysiga butik.

Lämna ett svar