Presenningar och tält för din sportutrustning

Du behöver ha bra presenningar som klarar stark sol och är UV beständiga samt är av bra kvalitét. Har du har kanoter, kajaker eller annan sportutrustning som du förvarar utomhus i starkt soljus. Då vet du vikten av en bra presenning som gör att plasten, tampar och tillbehören inte går sönder i förtid.

Att välja hög kvalitét på din presenning är väldigt viktigt om du använder den ofta. En presenning med låg kvalitét kan spricka och släppa igenom väta, vilket du gärna vill undvika om du renoverar inne i båten.

Om du något gång valt en billigare presenning så vet du att det oftast är antingen väldigt tunna och klarar inte en daglig behandling eller en längre vistelse utomhus. Detta beror på att tillverkaren har valt en billigare väv och ytskikt, samt att dem inte har ett bra UV skydd.

Arbetar du under presenning välj då en av högsta kvalitét

Renoverar du på segelbåten eller liknande under en presenning så kan det annars läcka igenom och skapa fuktskador. När du arbetar med fordon och servar och reparerar så kan du dra stor nytta av ett depåtält.

Detta är en typ av snabbtält som liknar ett arbetstält och liknar dem marknadstält som du sett på exempelvis marknader eller vid motorcrossbanan.

När du letar efter ett arbetstält så bör du se till så att det finns möjlighet till att montera och demontera tältsidor så att du kan bygga ihop ett större tält och få mer yta att arbeta på.

Balkongsskydd och insynsskydd av högsta kvalitét

Söker du balkongskydd eller insynsskydd av presenningstyg eller nät då kan ett insynsskydd av stark väv gör att du stänger ute vinden i viss mån. Samtidigt som du har ett insynsskydd som begränsar den mer direkta insynen på din balkong eller ditt utrymme.

Detta kan vara lämpligt på ett altanräcke eller en balkong vid ditt egna hus där insynen inte är det primära målet. Vill du istället blockera både vind och ha det bästa insynsskyddet så bör du välja ett balkongskydd med presenningsduk.

Lämna ett svar