Hur du enkelt kan använda en vape utan nikotin

Nu kan du enkelt kan använda en vape/vejp utan nikotin. Vapning har blivit alltmer populärt de senaste åren, särskilt bland unga människor.

Det är dock inte alla användare av e-cigaretter som vape med nikotin. En del använder så kallade engångsvape som faktiskt inte innehåller nikotin.

Hur fungerar då dessa elektroniska cigaretter och vapes/vejpar? Vilka kan fördelarna vara med att använda dessa?

Hur fungerar en engångsvape?

En engångsvejp är apparater för att hantera vejpvätska, som då kommer som en förfyllda vape med oftast en nikotinfri e-vätska. De flesta av dessa apparater påminde ofta om traditionella cigaretter till utseendet.

Det kan dock idag vara allt från långa och tunna med en vit filterspets. Som i sig liknar traditionella cigaretter. Men finns idag i väldigt många varianter.

Dessa kan många gånger aktiveras automatiskt när du inhalerar på munstycket. Men även via en speciell knapp eller reglage för att kunna styra och reglera styrkan på vejpen.

Hur fungerar en engångsvejp och en elektronisk cigarett

När du inhalerar på en engångsvajp värmer batteriet upp spolarna inuti enheten, vilket förångar e-vätska och producerar ett moln av ånga som du kan inhalera och andas ut som rök från en cigarett.

Engångsvejpar har vanligtvis tillräckligt med batteri och e-vätska för att räcka till ett förutbestämt antal inandningar/puffar.

Fördelar med att använda en nikotinfri engångsvejp

Det finns flera fördelar med att använda engångsvejpar, särskilt de som inte innehåller nikotin. För det första är engångsvejpar mycket billigare än traditionella cigaretter.

Dessutom producerar engångsångspuffar inget avfall eftersom de är utformade för att bara användas en gång och sedan slängas.

Cigaretter å andra sidan skapar mycket avfall eftersom de producerar använda filter och cigarettfimpar som måste kasseras på rätt sätt för att undvika att skada miljön. Vissa engångsvejpar innehåller ingen tobak eller nikotin.

Vilket innebär att det inte finns samma risk att utveckla cancer eller andra tobaksrelaterade sjukdomar. Som är förknippade med traditionell cigarettrökning.

Alternativt till vanlig tobaksrökning samt när du vill minska nikotinintaget

Om du letar efter ett alternativ till att röka cigaretter som är både billigare och mindre skadligt för din hälsa bör du överväga att använda engångsånga.

Med dessa vejpar kan du njuta av rökningen utan att utsätta dig för de skadliga kemikalier som finns i tobaksprodukter.

Eftersom att du kan välja nikotin och tobaksfria alternativt kan du många gånger använda dessa utan att oroa dig för att bli beroende. Eller uppleva abstinensbesvär när du försöker sluta.

Olika produkter inom vejp och e cigg

När du letar efter smaker och olika vejptillbehör så finns det ett brett utbud. Aroma King har alla vaping artiklar du någonsin kan önska dig.

Alltifrån IVG Bars till Elf Bars och Frunk Bars, vårt urval av vape bars erbjuder något för alla. Men det är inte allt det finns Dinner Lady och Pod Salt samt engångsartiklar för vejp, med engångsvejpar.

Hos en expert på vapes och e cigg erbjuds du även flertalet nikotinfria vejpar. Dessa ger en tillfredsställande vejpning utan någon av de potentiella skadorna. Som annars är förknippade med vanlig tobaksrökning med nikotin.

Lämna ett svar